TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.dcrealsolutions.ro, denumit in continuare “DC Real Solutions”, este detinut si administrat de societatea D&C REAL SOLUTIONS SRL, denumit in continuare “administrator” , avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO22836113, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J10/1497/2007, cu sediul in Bdul. Nicolae Balcescu, Oras Buzau, Judet Buzau – Telefon: 0744.679.627; Email: office@dcrealsolutions.ro

DC Real Solutions isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

Utilizarea informatiilor de natura personala

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de catre DC Real Solutions numai în scopul pentru care au fost introduse (lansarea comenzilor) si în conformitate cu legislatia în vigoare.

Informatiile din formularul de comanda ne sunt necesare pentru a confirma comenzile, a face livrarea produselor comandate, a anunta promotiile în curs sau aparitia unor noi produse, etc. si în nici o situatie nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea noastra nu face si nu va face publice datele furnizate de catre utilizatorii site-ului fara acordul explicit al acestora. Din acest motiv, sunteti în totalitate raspunzatori de pastrarea confidentialitatii parolei dumneavoastra. În consecinta, va recomandam in mod expres sa nu divulgati nimanui parola.

De asemenea, este recomandabil sa inchideti intotdeauna sesiunea de lucru in browserul internet utilizat. Mai facem precizarea ca societatea noastra nu va solicita niciodata parola dumneavoastra printr-un e-mail sau printr-un orice alt mesaj nesolicitat de dumneavoastra.

Garantie

Toate produsele vandute in cadrul DC Real Solutions au garantia specificata pentru fiecare produs in parte. Produsele sunt vandute cu factura si certificat de garantie.

Pentru orice probleme, detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail office@dcrealsolutions.ro sau telefonic la numarul de telefon:

Preturi

Preturile afisate pe site-ul nostru includ TVA toate fiind valabile pana la introducerea unei noi reduceri sau oferte.

Plata

Plata se efectueaza ramburs la curier, prin transfer bancar sau online cu cardul.

Transport

DC Real Solutions isi rasplateste clientii prin transport GRATUIT* pentru comenzi ce depasesc suma de 1200 RON (plus TVA).

Returnare produse

Pentru a returna produsul, va rugam sa trimiteti un e-mail la office@dcrealsolutions.ro cel tarziu in 14 zile calendaristice de la data ridicarii/primirii produsului, iar returul efectiv al produsului se va face in maxim 14 zile de la trimiterea e-mailului.

E-mail-urile trimise dupa 14 zile nu vor fi luate in considerare. Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat, agreat de catre cumparator iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 10 zile de la primirea produsului de catre dcrealsolutions.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.) va rugam sa ne anuntati in maxim 24 de ore.
Daca produsul livrat prezinta grave deteriorari cauzate de transport va rugam sa specificati in AWB-ul transportatorului problemele aparute.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate riscurile utilizarii site-ului, fie ca este „Vizitator” (a intrat pe site fara a se autentifica) fie ca este „Utilizator” (s-a înregistrat în sistem si are un cont personal).