Norme Regulament General privind protectia datelor

Politica de confidentialitate

S.C. D&C REAL SOLUTIONS S.R.L., denumita in continuare D&C REAL SOLUTIONS,  respecta confidentialitatea oricaror date, informatii legate de utilizatorul inregistrat pe site, precum si a tranzactiilor efectuate de acestia, în conditiile si limitarile impuse de lege.

In conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, D&C REAL SOLUTIONS prelucreaza date cu caracter personal in scopuri legitime, cu respectarea principiilor mentionate in continuare.

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea S.C. D&C REAL SOLUTIONS S.R.L., Cod Unic de Inregistrare  RO22836113, Nr. Înmatriculare  J10/1497/2007, e-mail office@dcrealsolutions.ro .

Cum protejam informatiile dumneavoastra

Va oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultima generatie. In cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului si/sau la panoul de administrare al pachetului de gazduire se face doar de catre persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces si sunt obligate să pastreze confidentialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenta si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Ce date colectam?

Datele pe care noi le colectam de la clienti sunt numele societatii, telefon de contact, adresa de livrare si/sau instalare a echipamentelor, consumabilelor si e pieselor de schimb, CUI, numarul de inregistrare la registrul comertului si persoana de contact desemnata.

De ce colectam informatii

In conformitate cu principiile Regulamentului si a legislatiei in vigoare, D&C REAL SOLUTIONS are obligatia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care ii sunt furnizate.

D&C REAL SOLUTIONS foloseste datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afisarea continutului in limba selectata)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

– Pentru a ne ajuta sa cream și sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

– Pentru imbunatatirea securitatii accesului la serviciile oferite.

Cum le colectam?

Aceste informatii de mai sus sunt colectate fie prin completarea formularului de contact de catre client in scopul ofertarii sau, daca acestea nu sunt deja disponibile pe baza de mail folosind adresa office@dcrealsolutions.ro in vederea redactarii contractului de vanzare-cumparare catre client.

Cat timp le tinem?

Informatiile sunt pastrate pe perioada in care oferim produse si servicii catre clienti.Dupa finalizarea obligatiilor partilor. Dupa 12 luni informatiile vor fi arhivate.

Ce drepturi au clientii?

Clientul are dreptul de a cere informatii cat si copii ale datelor detinute despre acesta de catre societatea noastra. Clientul poate modifica aceste date la cererea scrisa din partea acestuia si poate cere stergerea datelor cu caracter personal.

Confidentialitatea informatiilor

Nu dezvaluim informatii despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terte persoane / entitati, cu exceptia institutiilor Statului Roman sau Comisiei Europene autorizate sa auditeze activitatea noastra.

Consimtamantul dumneavoastra

Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord cu politica noastră de confidentialitate.

Utilizare cookie-uri

Colectam informatii nenominale de tip cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in cadrul site-ului nostru.

Informatiile nenominale colectate sunt:

Browser-ul web

Sistemul de operare

Rezolutia dispozitivului

Limba browser-ului / sistemului de operare

Date si ora fiecarei actiuni

Adresa URL de referinta

Cuvinte cheie de referinta

Motoare de cautare de referinta

Pagina de intrare, pagina de iesire, pagini accesate

Timpul petrecut pe fiecare pagina

Erori generate in site

Cautari in cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul accepta ca administratorul site-ului poate stabili reguli si limitari privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor si a continutului anumitor sectiuni ale site-ului se realizeaza folosind numele de cont si parola.

Reclamatii si sesizari

In Romania institutia guvernamentala responsabila cu reglementarea protectiei datelor cu caracter personal se numeste Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro

Pentru a oferi cea mai buna experienta fiecarui client am decis sa prezentam modul in care respectam normele de protectia datelor astfel incat fiecare client sa fie sigur ca datele lui sunt in siguranta alaturi de noi.